Спортивно – розважальне свято для підопічних терцентру соціального обслуговування організували у Фортечному районі Кропивницького

Понеділок, 20 лютого 2017 16:30

Спортивно-розважальні заходи в територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Фортечного району, присвячені Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав відбулися у Кропивницькому.

Під час урочистого відкриття заходу, організованого спільними зусиллями відділу фізичної культури та спорту ї міської ради, міського центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» та обласного відділення Національного олімпійського комітету України його учасників привітали завідувач відділення соціально-побутової адаптації Ольга Мазур і директор міського Центру Микола Аношкін.

Працівники та підопічні територіального центру спробували свої сили у змаганнях із шашок, дартсу, фрізбі, дуйболу та відповіли на запитання олімпійської вікторини. А Зінаїда Федоренко та Віктор Новак для гостей спортивного свята декламували авторські вірші та гуморески.

Переможці й призери змагань нагороджені дипломами відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради, а також отримали сувеніри від обласного відділення Національного олімпійського комітету України.

Усі новини