Снігоочисна техніка робить свою справу на вулицях Кропивницького: комунальники просять прибрати автівки з узбіч

Вівторок, 16 січня 2024 15:33

Трактори МТЗ продовжують розчистку від снігу центральних вулиць Кропивницького. Про це повідомив директор КП «Універсал 2005» Віктор Панішко.

- Реагент, розсипаний піскорозкидувачами зранку на замерзлий сніг по проїжджій частині доріг зробив свою справу – перетворив його на мокру кашу, яку може прибирати комунальна техніка, - відзначив Віктор Панішко. – Шість тракторів наразі ефективно роблять свою роботу на дорогах центральної частини міста, де працює громадський транспорт. Чотири потужних МАЗи з відвалами готуються виїхати  працювати транспортними магістралями на в’їздах до міста.

Комунальні підприємства уважно стежать за повідомленнями кропивничан у соціальних мережах і першочергово направляють своїх працівників у критичні для пересування пішоходів локації,. Зокрема, очищено від снігу пішохідний міст через Інгул по вулиці Пашутінській, центральна частина Студентського бульвару та інші локації.

Прохання у комунальників до кропивничан залишається одне – звільнити узбіччя міських доріг від автотранспорту, це дозволить спрацювати снігоприбиральній техніці оперативно і ефективно.

Усі новини

Чисте місто — в чистий четвер
Середа, 1 травня 2024 17:01