Скелелаз із Кропивницького Ярослав Ткач увійшов до четвірки найтитулованіших скелелазів світу серед юніорів

Вівторок, 3 вересня 2019 11:53

В італійському місті  Арко  завершився чемпіонат світу зі скелелазіння серед юніорів та молоді за програмами швидкість, складність,  болдеринг та у багатоборстві. У змаганнях взяли участь більше тисячі спортсменів із 53 країн світу, у тому числі збірна команда України у складі тридцяти скелелазів.

Збірну команду Кіровоградського обласного відділення скелелазіння представляли два юних спортсмени Ярослав Ткач і Ніл Плохов - вихованці комунального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 1», комунального закладу «Кіровоградський обласний центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді» та ФСТ Динамо.

За результатами змагань збірна команда України виборола дві золоті медалі: Ніка Потапова з Київської області  в лазінні на складність серед дівчат групи А та Григорій Ільчишин з Одеської області  в лазінні на швидкість серед юнаків групи В.

Представник Кіровоградської області Ярослав Ткач в лазінні на швидкість серед юніорів увійшов до четвірки найтитулованих скелелазів світу.

Усі новини