"Сильні та нескорені": концерт до Дня Захисників і Захисниць України відбувся у Кропивницькій музичній школі №1

Середа, 2 жовтня 2024 17:17

Концерт, присвячений Дню Захисників і Захисниць України "Сильні та нескорені" відбувся у концертній залі Кропивницької музичної школи №1 ім. Генріха Нейгауза.  

У програмі концерту звучали музичні твори сучасних українських композиторів у виконанні учнів, викладачів та творчих колективів школи: Олесі Аніпченко, учениці класу флейти, (викладач Іван Медніков, концертмейстер Наталія Свещинська), дуету гітаристів у складі  Анастасії Малиновської та Тимофія Канаряна (викладач Марина Майборода),  Влади Самойленко, учениці класу фортепіано (викладач Вікторія Делестьянова, дуету гітаристів  Тимофія Погрібного та Дениса Голубєва (викладач Денис Голубєв), ансамблю гітаристів під керівництвом Євгена Мудрого, ансамблю баяністів під орудою В’ячеслава Грозана,  квартету у складі Дар’ї Охріменко,  Ілони Крицької (вокал); Тимофія Погрібного та Дениса Голубєва (гітара),  Олександра Романченка, викладача класу скрипки (концертмейстер Наталія Єсауленко), Людмили Царенко, викладача класу постановки голосу (концертмейстер Ольга Ніколаєва), вокалістки Вікторії Делестьянової, викладача класу фортепіано, вокального дуету у складі Людмили Царенко, Ілони Крицької (концертмейстер Ольга Ніколаєва).

Теплу та творчу атмосферу в залі створила ведуча Людмила Царенко - викладачка школи, а підготувала захід Любов Отян – завідуюча відділу народних інструментів.

Директорка музичної школи  Євгенія Малявкіна щиро подякувала учасникам концерту "Сильні та нескорені" за організацію та проведення концерту.

- Щодня ми віддаємо шану Захисникам та Захисницям,  які захищають нашу батьківщину та вшановуємо пам’ять тих, хто віддав своє життя, за вільне майбутнє України – наголосила Євгенія Малявкіна. -  Саме завдяки сміливості та героїзму наших Захисників і Захисниць ми маємо можливість мріяти, навчатися, працювати, проводити такі тематичні заходи і просто жити в нашій рідній Україні.

Усі новини