"Шаную Воїнів, біжу за Героїв України!": у Кропивницькому на Всеукраїнський забіг зареєструвалися 177 містян

Середа, 28 серпня 2024 16:33

7-й Всеукраїнський забіг "Шаную Воїнів, біжу за Героїв України" відбудеться 31 серпня, на нього у Кропивницькому зареєструвалися  177 містян. Про це повідомив під час брифінгу начальник управління молоді і спорту Кіровоградської ОВА Андрій Щетина.

- В обласному центрі місце збору на забіг - поблизу Фортечних Валів, точка фінішу - одна із площ Кропивницького. Маршрут не розголошуємо в цілях безпеки, - зазначив Андрій Щетина.

Початок збору на забіг - 8.00, старт - 9.30.

Нагадаємо, проведення забігу традиційно відбувається напередодні Дня пам’яті захисників України, та є щорічною традицією вшанування полеглих Героїв. Під час забігу кожен учасник має подолати обрану дистанцію: 2 км, 5 км або 10 км із закріпленим на футболці іменем людини, яка віддала життя в боротьбі за волю України у період із 2014 по 2024 роки та поділитися життєписом Захисника чи Захисниці з тегами #БіжуЗаГероя_2024 та #забіг2024 у соціальних мережах.

Організатори заходу - Міністерство у справах ветеранів України у співпраці з Міністерством молоді та спорту України за участі обласних та Київської міської військових адміністрацій, Міноборони, МВС, МЗС, СБУ, Національний меморіальний комплекс Героїв Небесної Сотні – Музей Революції Гідності, ГО "Славетні епохи України", ГО "Незламні Матері України", ГО “Асоціація медиків Революції Гідності", ВГО "Легіон АТО", ГС "Труханів острів".

Усі новини