Секретар міської ради Кропивницького Андрій Табалов закликав підтримати у період карантину самотніх літніх містян

Четвер, 19 березня 2020 10:44

Загроза поширення пандемії коронавірусу поставила сьогодні у зону найбільшого ризику літніх люди. За даними Всесвітньої організації охорони здоров’я, саме серед цієї категорії населення зафіксовано найбільше летальних випадків після інфікування вірусом  COVID-19.

У зв’язку з цим секретар міської ради Андрій Табалов звернувся до кропивничан надати максимальну допомогу і підтримку людям поважного віку.

- Щоб убезпечити себе та своїх рідних, закликаю не відвідувати багатолюдні місця. Подбайте про своїх батьків, дідусів, бабусь, особливо, якщо вони живуть окремо, самі. Забезпечте їх усім необхідним: їжею, ліками, питною водою. Телефонуйте їм щодня, вони потребують вашої уваги та турботи, - наголосив Андрій Табалов. - Я доручив своїм помічникам на округах зв’язатись телефоном та з’ясувати стан здоров’я самотніх пенсіонерів. У разі необхідності - допомогти стареньким продуктами, ліками та предметами першої необхідності.

Очільник депутатського корпусу нагадав також, що у міській раді запроваджено заходи санітарного контролю - дистанційне вимірювання температури при вході у приміщення та використання захисних масок. Відмінено усі велелюдні заходи та наради.

- Звертаюсь до кропивничан, не виходьте без нагальної потреби на вулиці, дотримуйтеся санітарних вимог, частіше мийте руки і контролюйте температуру, - наголосив Андрій Табалов. - Якщо захворіли, залиштесь вдома,  поставтеся відповідально до свого здоров’я та бережіть оточуючих!

 

Усі новини