Секретар міської ради Андрій Табалов привітав кращих учнів кропивницької Гімназії імені Тараса Шевченка

Четвер, 25 травня 2017 16:45

Гімназія імені Тараса Шевченка у Кропивницькому вітала сьогодні, 25 травня, кращих гімназистів у 2016-2017 навчальному році. В урочистостях, які відбулися у приміщенні академічного обласного музично-драматичного театру імені Марка Кропивницького, взяв участь секретар міської ради Андрій Табалов.

Свого часу Андрій Табалов виступив ініціатором проведення конкурсу, де б визанчалися кращі з кращих учні гімназії у різних номінаціях, а за його результатами присвоювалися почесні звання “Кращий гімназист” і “Краща гімназистка” року.

Вітаючи лауреатів цьогорічного конкурсу, Андрій Табалов відзначив, що Гімназія імені Тараса Шевченка залишається одним із кращих начальних закладів Кропивницького і свідченням цьому є високі результати, продемонстровані як учнями, так і вчителями на конкурсах всеукраїнського і міжнародного рівнів.

- Щоб кращі гімназисти мали можливість добре відпочити в період літніх канікул та загартуватися для успішного навчання у наступному навчальному році, ми даруємо їм абонементи на заняття у спортивному комплексі “Fight Baza”, - відзначив Андрій Табалов.

Найбільше ж оплесків у заповненій вщент залі театру лунало сьогодні на адресу “Кращого гімназиста” і Кращої гімназистки” року – учня 10-А класу Шепотинника Георгія та учениці 9-Б класу Кострик Тетяни.

Усі новини