«Розпочни свій бізнес» : Кропивницький Центр підтримки підприємництва запрошує на тренінг

Четвер, 22 лютого 2024 16:14

Кропивницький Центр підтримки підприємців запрошує усіх, хто потребує додаткових знань для ефективного  відновлення власного бізнесу на новому місці,  подати заявку на участь у тренінгу “Розпочни свій бізнес”, який триватиме у Кропивницькому 01-03 березня.

Долучення до однієї з найбільших у світі навчальних програм ведення бізнесу від Міжнародної організації прац допоможе систематизувати знання, дізнатися з чого розпочати свій бізнес, які послідовні кроки робити та де можна отримати стартовий капітал.

Навчальна програма включає такі теми:

- пошук та оцінка бізнес-ідеї;

- маркетинговий план;

- кадрове забезпечення;

- організація та управління;

- розрахунок собівартості;

- фінансове планування;

- можливості залучення фінансування;

- написання бізнес-планую

Під час тренінгу учасники та учасниці спробують себе у ролі підприємців через унікальну бізнес-гру, розроблену Міжнародною організацією праці, яка  модерується тільки сертифікованими тренерами.

Відібрані учасники отримають лист-запрошення від організаторів із усіма логістичними та програмними деталями на вказану у реєстраційній формі електронну адресу.

Важливо! Участь у тренінгах безоплатна. Організатори забезпечують учасників навчальними матеріалами та харчуванням під час проведення тренінгу. Але транспортні витрати учасників та витрати на проживання не відшкодовуються.

Тренінги проводить Ресурсний центр ГУРТ у рамках проєкту «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні», який здійснюється Міжнародною організацією праці за фінансування Міністерства закордонних справ Данії, та за підтримки Міністерства економіки України.

РЕЄСТРАЦІЯ до 26 лютого

Реєструйтесь тут: https://crm.gurt.org.ua/syb_offline/

Усі новини

Чисте місто — в чистий четвер
Середа, 1 травня 2024 17:01