Робота громадського транспорту і Лісопаркова земля стали предметом обговорення на зустрічі Андрія Райковича з президією Громадської ради

Четвер, 28 вересня 2017 16:54

Міський голова Кропивницького Андрій Райкович провів робочу зустріч з президією Громадської ради при виконавчому комітеті міської ради.

Члени Громадської ради ініціювали перед очільником міста питання розробки проекту землеустрою щодо організації та встановлення меж території природно-заповідного фонду місцевого значення в районі вулиці Лісопаркової.

Андрій Райкович підтримав громадських активістів і запевнив, що видасть розпорядження щодо невідкладного початку роботи над таким проектом, замоником якого виступить комунальне підприємство «Благоустрій».

Ще однією нагальною темою, порушеною під час зустрічі стала робота міського громадського транспорту. Члени громадської ради проінформували міського голову про чисельні факти порушень з боку транспортних підприємств як щодо дотримання графіків руху і санітарного стану транспортних засобів, так і забезпечення перевезення пільгових категорій пасажирів.

- Ми дуже розраховуємо на якісні зрушення в організації пасажирських перевезень у Кропивницькому після виходу на лінії двадцяти великомісних комунальних автобусів, - відзначив у розмові Андрій Райкович. – Передусім це створить конкурентне середовище, де до сьогодні монополістами були приватні перевізники. У свою чергу ми завжди наполягали і будемо вимагати від перевізників безумовного дотримання всіх пунктів укладених угод на пасажирські перевезення. Але тепер ми зможемо підкріпити свої вимоги розірванням угод з транспортними підприємствами, які хронічно порушують взяті на себе зобов’зання і мають багато нарікань від кропивницьких пасажирів.

Міський голова доручив керівнику управління розвитку транспорту та зв’язку невідкладно обговорити якість роботи громадського транспорту на нараді з керівниками підприємств – перевізників за участі членів Громадської ради і засобів масової інформації.

Усі новини