Позиції вогнеборців у Кропивницькому посилилися: введено в експлуатацію реконструйовану ПРЧ №6

Вівторок, 19 вересня 2017 14:43

Сьогодні, 19 вересня,  у Кропивницькому після реконструкції відкрилася державна пожежно – рятувальна частина №6. На відкриття запросили Голову державної служби України з НС Миколу Чечоткіна, голову ОДА Сергія Кузьменка, голову обласної ради Олександра Чорноіваненка, міського голову Кропивницького Андрія Райковича та начальника управління ДСНС в області Віталія Миронюка.
Вітаючи присутніх з відкриттям оновленої рятувальної частини, очільник міста відзначив, що минулого тижня у Кропивницькому були відкриті 4 потужних медичних центри. Сьогодні ж марафон відкриттів продовжився.
- Управління з надзвичайних ситуацій в нашій області, в нашому місті має славну історію і міцні традиції. Ви користуєтесь заслуженою повагою серед земляків, ви завжди готові прийти на допомогу людям. – висловив  переконанння Андрій Райкович. - Ви з високою честю, професіоналізмом виконуєте свій службовий обов'язок. Те, що ви представники героїчної професії, що ви люди мужні, загартовані, патріотичні, продемонстровано і на Сході країни. Міська рада тісно співпрацює з міським і обласним управліннями ДСНС. Тому від імені громади міста, депутатського корпусу, виконавчого комітету я щиро вітаю вас із такою знаковою подією.
В зоні відповідальності  цієї пожежної частини – три мікрорайони, де розташовані 15 потенційно-небезпечних об’єктів, та три великі підприємства – заводи «Гідросила», «Червона Зірка» та м’ясокомбінат «Ятрань», розповіли рятувальники. І ще 2 об’єкти, де дуже часто перебуває багато людей - обласна філармонія та музично-драматичний театр Марка Кропивницького. По штату в підрозділі працює 34 особи, на озброєнні підрозділу - 2 одиниці техніки.
Реконструкція частини стартувала у травні 2016 року, і от нині всі роботи завершено. А в приміщенні колишнього гуртожитку влаштовано 9 службових квартир для особового складу. Їх розподілили учасникам АТО   

Усі новини