Постійна депутатська комісія з розгляду питань регулювання земельних відносин у Кропивницькому працює планово і стабільно

Четвер, 5 жовтня 2017 16:09

У міській раді Кропивницького відбулося чергове засідання постійної комісії з питань архітектури, будівництва, реклами та земельних відносин.

Комісія у складі депутатів Олександра Шамардіна, Юрія Гребінчука, Анатолія Ларіна, Сергія Капітонова, Віталія Бєлова та Вадима Дриги розглянули 26 питань порядку денного.

Цього дня депутати обговорили питання передачі земельних ділянок під гаражі в оренду строком на 10 років на проспекті Перемоги у Кропивницькому. Заявники не могли продовжити оформлення земельних ділянок в оренду понад десять років з моменту подання своїх заяв. Вони безрезультатно зверталися по допомогу до міської влади, сьогодні ж члени комісії погодили їхнє клопотання і воно буде винесене дляч розгляду міською радою.

Крім того, були погоджені питання передачі земельних ділянок у власність у приватному секторі та надання дозволу ОКВП «Дніпро-Кіровоград» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення чотирьох земельних ділянок. Це потрібно для реконструкції водопровідних мереж обласного центру, яка буде проводитися в рамках співпраці підприємства зі Світовим банком.

Фото: Яна Вічірко

Усі новини