Опалювальний сезон у Кропивницькому входить у робочий режим

Четвер, 26 жовтня 2017 13:01

У Кропивницькому опалювальний сезон поступово входить у робочий режим. Станом на ранок 26 жовтня в обласному центрі працювали усі котельні, крім теплопункту по вулиці Добровольського, який обслуговує ДП «Кіровоградтепло».

За інформацією головного управління ЖКГ міської ради, вона теж була запущена в роботу, але котли довелося погасити через аварійну ситуацію на виході магістральної мережі теплопроводу. Наразі тут тривають ремонтно-відновлювальні роботи, які обіцяють закінчити до вечора сьогоднішнього дня і відновити у мікрорайоні Новомиколаївка повноцінне теплозабезпечення. Поки що, через цю аварію, без тепла залишають мешканці 53 будинків і вихованці одного дитячого садочка.

Аварійні бригади ДП «Кіровоградтепло» працюють також на ліквідації поривів по вулиці Космонавта Попова, 9-б та по вулиці Червонозорівській, 15. Спеціалісти КП «Теплоенергетик», у свою чергу, усувають аварійні ситуації на мережах по вулиці Віктора Чміленка, 97 та по вулиці Вокзальній,1. Є пориви і у внутрішньо будинкових мережах, зокрема у багатоповерхівках по вулицях Похітонова, 4, Вокзальній, 16 корп.2, Київській,11/3, волкова, 28,корп..3,4, Бєляєва,11, Кільцевій,13.

Загалом, у Кропивницькому підключено до централізованого опалення 706 будинків із 797, це 89% житлового фонду. З теплом також 31 дитячий садочок із 39. У системі закладів охорони здоров’я не забезпечене поки теплопостачання до поліклінічного відділення по вулиці Космонавта Попова.

Усі новини