Олександр Брюховецький: стихійну торгівлю подолати важко, але можливо, якщо кожен кропивничанин проявить відповідальність

Середа, 14 червня 2023 16:59

Щоденно інспектори з благоустрою здійснюють у Кропивницькому рейди з метою припинення стихійної торгівлі продуктами харчування на тротуарних, газонних, проїжджих частинах вулиць обласного центру та на зупинках  громадського транспорту.

- Серед таких "продавців" ми постійно проводимо роз'яснювальну роботу і  кожному пропонуємо перейти працювати легально  на територію міських ринків, - наголосив начальник інспекції з благоустрою Кропивницької міської ради  Олександр Брюховецький. - До речі,  на міських ринках вдосталь місць, але ще є люди, які віддають перевагу здійсненню торгівлю саме "з землі".

Інспекція з благоустрою нагадує всім мешканцям, що не варто перетворювати рідне місто на неконтрольований базар – це небезпечно для життя і здоров’я містян!

За такі порушення Правил благоустрою території міста Кропивницького, згідно зі статтею 152 КУпАП передбачаються штрафні санкції від 340 до 1700 грн.

- Особливо зауважуємо, якщо буде виявлено торгівлю рибою без дозвільних  документів - інспектори залучатимуть працівників Держпродспоживслужби та поліцію, які не тільки складатимуть протоколи, а й мають повноваження вилучати товар, - попередив Олександр Брюховецький. – На жаль, подолати стихійну торгівлю не легко, але можливо, за умови, коли самі мешканці зрозуміють, що продукція, яка не пройшла перевірку є вкрай небезпечною для здоров'я містян.

Якщо кожен проявить відповідальність, наше місто буде здоровим, чистим та охайним!

Усі новини

Писанка – символ життя
П'ятниця, 3 травня 2024 14:28