На усіх зупинках громадського транспорту у Кропивницькому буде наведений лад до Дня міста

Понеділок, 25 червня 2018 13:59

Усі зупинки громадського транспорту у Кропивницькому мають бути обстежені і проінвентаризовані. Відповідне доручення міський голова Андрій Райкович видав місяць тому, а сьогодні, 25 червня, акцентував увагу виконавців на необхідності швидшого  їх благоустрою.

- Сьогодні у Кропивницькому зареєстровано 324 зупинки, - відзначив очільник міста. – Більшість із них поки не має господаря, але і ті, що перебувають на балансі не завжди мають привабливий вигляд. Роботи з наведення ладу на них ведуться хаотично і це не дає потрібного результату. Необхідно оперативно обстежити місця зупинок, визначити обсяг робіт, профінансувати і виконати їх до Дня міста. Контроль стану зупинок буду здійснювати особисто, попереджаю про це.

Кожна автобусна зупинка має бути у першу чергу зручною для пасажирів, наголосив міський голова. Вони мають бути з дахом, лавочкою та урною для сміття. На зупинках має своєчасно здійснюватися прибирання та належним чином утримуватися бордюрна частина. Крім того, скрізь мають бути встановлені інформаційні покажчики з графіком руху автобусів і тролейбусів. Для оперативнішого наведення ладу в місцях зупинки  пасажирського транспорту, очільник міста доручив звернутися до керівників підприємств, установ та організацій, біля територій яких облаштовані зупинки.

- Маємо нарешті вийти на цивілізований рівень обслуговування пасажирів, - підкреслив Андрій Райкович. – Ми обрали чіткий вектор розвитку комунального пасажирського транспорту в нашому місті, направлений на забезпечення високої культури перевезень. І яскравим свідчення тому є перемога нашого КП «Електротранс» у всеукраїнському конкурсі серед споріднених підприємств.

Усі новини