Міський голова Андрій Райкович привітав дружин загиблих, військовополонених та зниклих безвісти Героїв АТО з Міжнародним жіночим днем

Понеділок, 5 березня 2018 16:55

Сьогодні, 5 березня, у приміщенні академічного обласного музично-драматичний театру ім. М.Л.Кропивницького очільник міста Андрій Райкович з нагоди відзначення Міжнародного жіночого дня привітав членів 57-ми сімей загиблих, військовополонених та зниклих безвісти учасників АТО.

- Хочеться привітати вас, наші дорогі жінки, і побажати вам щастя, здоров’я, радості, життєвої енергії, щоб усі ваші мрії втілювались у життя, - звернувся із привітанням до присутніх Андрій Райкович. - У ці святкові дні чоловіки звертаються до вас зі словами подяки, адже жінка дає нове життя, вона підтримка для свого чоловіка. На превеликий жаль, життя склалось так, що далеко не всі можуть отримати привітання від своїх чоловіків. Але дозвольте мені висловити вам слова глибокої шани і великої вдячності від імені усіх чоловіків і побажати, щоб ваше життя було наповнене не лише тривожними спогадами, але й оптимізмом і впевненістю у завтрашньому дні, а міська влада і надалі підтримуватиме вас. Переконаний, що настане час, коли наша держава заживе у мирі, злагоді та добробуті, а люди у достатку. Нехай цей весняний настрій переповнює ваші душі, а ваші серця наповняться теплом.

З нагоди свята жінки отримали квіти та цінні подарунки

Усі новини