Малюки у Кропивницькому знайомляться із баскетболом з дитячого садочку

Вівторок, 18 квітня 2017 15:36

Захоплення і шквал емоцій викликала у малечі дитсадку №72 «Гномик» у Кропивницькому зустріч з юними баскетболістами КДЮСШ № 4. Воно й не дивно, адже не набагато старші за вихованців дитсадку, підопічні Андрія Бабенка познайомили діточок з грою в баскетбол!

Під керівництвом свого тренера баскетболісти КДЮСШ №4 не лише потренувалися пліч-о-пліч з дітками, а й разом поласували після баскетбольного уроку смаколиками, які допоможуть юним спортсменам набиратися сил і ще з більшою енергією та ентузіазмом готуватися до майбутніх баскетбольних турнірів і змагань.

- Як для діток із дитсадку №72, так і для наших вихованців ця зустріч стала енергійною, цікавою та емоційною. Малята рухались, намагалися точно виконувати всі ті завдання, які їм ставив тренер Андрій Бабенко. З того, як вони це робили, як старалися, можна з упевненістю говорити, що талантів у нас вистачає. Причому їх пошук варто починати ще з дитсадків. Усім без винятку урок баскетболу сподобався, тому найближчим часом чекатимемо і хлопчиків, і дівчаток у нас на тренуваннях, – відзначила після заходу віце-президент Федерації баскетболу Кіровоградської області Людмила Сиділо.

Усі новини