Ліцей №19 із Кропивницького здобув перемогу у глядацькому голосуванні проекту каналу “1+1”

Середа, 1 лютого 2017 10:38

Комунальний заклад "Навчально-виховне об'єднання "Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів - ліцей № 19 - позашкільний центр став переможцем проекту каналу 1+1 «Зміни свою школу». Про це повідомив 1plus1.ua. За кропивницький заклад на сайті каналу віддали свої голоси близько 2,5 тисяч людей.

Протягом двох тижнів на сайті 1plus1.ua українці голосували за найкращу ідею проекту «Зміни свою школу». У соціальному проекті шоу «Сніданок з 1+1» взяли участь 22 українських навчальних заклади, які перетворили старі коридори на яскравий «розумний» простір для школярів та змагалися за головний приз – п’ять тисяч гривень.

У голосуванні за найкращу ідею проекту «Зміни свою школу» взяли участь понад 7 тисяч користувачів мережі Інтернет. Найбільше українцям сподобалося, як змінився ліцей №19 у Кропивницькому – за цей навчальний заклад проголосували близько 2,5 тисяч людей.

Для перемоги вчителі, батьки та учні ліцею в рамках проекту «Зміни свою школу» змайстрували незвичайну шафу та креативні полиці для взуття.

фото 1plus1.ua

Усі новини