Кропивницький – мистецьке місто!

Понеділок, 18 вересня 2017 16:04

У яскравому намисті заходів до Дня міста, що відбулися у Кропивницькому 16 вересня, справжніми перлинами виявилися мистецькі акції, які проводили учні та  викладачі  дитячої  художньої  школи імені О.О.Осмьоркіна. 
Майстер-класи з боді-арту, які тривали впродовж чотирьох годин, користувалися надзвичайним попитом серед малечі та молоді міста. Справжня творча атмосфера вирувала і на іншому арт об'єкті художньої школи – колективному малюнку під назвою ''Творчість юних - рідному місту''  довжиною  близько п’яти метрів, до створення якого запрошувалися всі жителі міста.
 Бажаючих долучитися до мистецтва виявилося настільки багато, що впродовж 3 годин біля малюнку відбувався справжній живописний бум. Поринути у мистецтво кольору було цікаво не тільки учням художньої  школи та дітям міста але і молоді та людям різного віку.
В результаті творчої взаємодії створено чудовий малюнок в якому образи дітей поєднані із знайомими всім будівлями та краєвидами рідного міста. Неабиякий  інтерес    виявлено і до традиційної виставки на якій було представлено роботи випускників худ школи. Зацікавленість та  творча активність на святі жителів міста ще раз підтверджує що Кропивницький – мистецьке місто!

Усі новини