Кропивницький гостинно прийняв учасників турніру з греко-римської боротьби пам’яті Миколи Бондаря

Вівторок, 18 квітня 2017 20:02

У Кропивницькому, в спортивній залі Центральноукраїнського національного технічного університету пройшов відкритий чемпіонат міста з боротьби греко-римської серед юнаків, пам’яті Майстра спорту СРСР, тренера Миколи Бондаря.

У змаганнях взяли участь 60 атлетів 2007-2009 років народження з Кропивницького, Новоукраїнки, Новомиргорода і Кременчука. Всі учасники та гості змагань хвилиною мовчання вшанували пам'ять Миколи Бондаря, який 50 років свого життя віддав греко-римській боротьбі.

Комунальний заклад «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа  № 3 відділу фізичної культури та спорту  міської ради», тренером-викладачем у якому тривалий час працював Микола Бондарь, представляли 15 спортсменів. Учні спортивної школи Богдан Рябов, Дмитро Ткаліч, Ян Красножон, Максим Мартишин, Олег Тимошенко та Василь Хабардін завоювали золоті нагороди , а їх одноклубники вибороли 6 срібних і 3 бронзові медалі.

Переможці й призери змагань нагороджені дипломами і медалями відділу фізичної культури та спорту міської ради, а також отримали призи від обласного відділення Національного олімпійського комітету України та обласної федерації боротьби греко-римської.

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13