Кропивницькі спортсмени поступово відновлюють тренування після карантину

Четвер, 11 червня 2020 19:05

Кропивницькі спортсмени відновлюю активний тренувальний процес після затяжного карантину. Це відзначила заступниця міського голови Наталія Дзюба під час свого тижневого звіту за результатами діяльності гуманітарної сфери обласного центру минулого тижня.

Відповідно до затверджених Кабінетом Міністрів України етапів послаблення протиепідемічних заходів, у Кропивницькому розпочалися навчально-тренувальні заняття із окремими групами базової та спеціалізованої підготовки у комплексних дитячо-юнацьких спортивних школах № 1, № 2, № 3 та № 4.

- З метою виконання тимчасових рекомендацій МОЗ України щодо організації протиепідемічних заходів у закладах фізичної культури та спорту на період карантину, ми вирішуємо питання щодо придбання пірометрів, антисептичних засобів, контейнерів для утилізації видаткових матеріалів для підпорядкованих дитячо-юнацьких спортивних шкіл та дитячо-юнацьких клубів за місцем проживання, - розповіла Наталія Дзюба.

Також нині забезпечується підготовка спортсменів міста до участі в офіційних всеукраїнських змаганнях, згідно з відкоригованими та уточненими планами.

- Одночасно не припиняється робота із матеріально-технічного забезпечення наших спортивних шкіл, придбання для них необхідного спортивного обладнання та інвентаря, - підкреслила заступниця міського голови. – Це дозволить юним спортсменам ефективніше відновити свою спортивну форму і підтвердити готовність до участь у змаганнях різних рівнів. Паралельно у секціях міських дитячо-юнацьких клубів тривають онлайн заняття та перевідні іспити.

Усі новини