Кропивницькі діти відзначили День міста демонстрацією власних талантів

Вівторок, 24 вересня 2024 16:41

У закладах “Об’єднання дитячо-юнацьких клубів за місцем проживання Кропивницької міської ради” відбулись заходи для дітей та молоді, присвячені Дню міста.

Спортивні змагання та показові виступи і турніри спортсменів пройшли в ДЮКах “Мрія”, “Надія”, “Україна”, “Гамбіт”, “Моноліт”.

Різноманітні конкурси малюнків та образотворчі виставки “Місто моєї мрії”, “Мій подарунок місту до Дня народження” організували в ДЮКах «Гермес», «Чайка», «Зоряний», «Скіф». Вікторини “Історія нашого міста в картинах Ліпатова” та “Кропивницький на старих фотографіях” організовані ДЮКами «Вогник» та «Гірник» стали цікавою і несподіваною подорожжю до минулого Кропивницького.

Цього дня  вихованці спортивних закладів приділили належну увагу і захисникам України, влаштували релакс-захід у лікувальному закладі, де відновлюються військові.

- Відвідування військових у лікувальному закладі та концертні програми для нихстали уже доброю традицією. І, звичайно, у таку важливу дату, як 270-річчя з Дня заснування Кропивницького, вихованці ДЮК «Гірник» зразкового аматорського колективу - студії хореографічного мистецтва “Аеліта” разом із творчими волонтерами влаштували для наших Героїв невеличкий релакс, - зазначила директорка КЗ “Об’єднання дитячо-юнацьких клубів за місцем проживання Кропивницької міської ради”, депутатка Кропивницької міської ради Олександра Ткаченко.

Усі новини