Кропивничанин Ярослав Ткач потрапив до десятки найсильніших скелелазів світу

Понеділок, 4 вересня 2017 20:02

В австрійському місті Інсбрук стартував чемпіонат світу зі скелелазіння серед юнаків, дівчат, юніорів та юніорок у програмі швидкість, складність, болдеринг і багатоборство. У змаганнях беруть участь більше тисячі спортсменів, із п’яти континентів світу, в тому числі збірна команда України у складі двадцяти трьох скелелазів.

Кіровоградську область представляють три спортсмени: Ярослав Ткач, Єгор Шаповалов та Ніл Плохов - вихованці комунального закладу Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 1 відділу фізичної культури та спорту міської ради Кропивницького, обласного центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді та ФСТ «Динамо».

Першими вступили у боротьбу юнаки 2001-200 років народження: 03 вересня вони змагалися на швидкість. Серед 110 спортсменів до десятки найсильніших скелелазів світу увійшов Ярослав Ткач, який у запеклій боротьбі посів сьоме місце. В подальшому ця

група юнаків у багатоборстві буде розігрувати 16 ліцензій на юнацькі олімпійські ігри 2018 року. Змагання триватимуть до 10 вересня.

Бажаємо успіху нашим спортсменам!

Усі новини