Кращі студенти Кропивницького отримали сертифікати на іменні стипендії міського голови

Середа, 4 жовтня 2023 15:52

У вівторок, 03 жовтня, в Кропивницькій міській раді вітали  кращих студентів  міста – іменних стипендіатів міського голови. Ця стипендія – це громадське визнання відмінного навчання, наукових та творчих здобутків студентів Кропивницького.

Почесну місію виконали і вручили свідоцтва стипендіатам заступник міського голови Олександр Мосін та секретар міської ради Олег Колюка.

- Ми виконуємо дуже приємну місію вручення свідоцтв стипендіатам. Наша кропивницька молодь гідно представляє рідне місто. І це саме ті сила і дух, що допомагають рухатися до перемоги, а потім допомагатимуть відбудовувати Україну, - наголосив Олександр Мосін.

До привітань приєднався і Олег Колюка.

- Я радий вітати нашу талановиту кропивницьку молодь у цій сесійній залі, де працює наш депутатський корпус. Ви, як стипендіати міського голови — чудовий позитивний приклад як потрібно відповідально ставитися до справи, яку обрав і успішно виконуєш, адже тільки при такому підході можна відстояти і нашу державу в цілому.

Сертифікати на стипендію міського голови у 2023/2024 навчальних роках отримали:

Анастасія Бублик, студентка Льотної академії Національного авіаційного університету;

Віталій Пахолівецький, студент Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка;

Катерина Шевченко, студентка Центральноукраїнського національного технічного університету;

Вікторія Дмітрієва, студентка Кропивницького інженерного коледжу Центральноукраїнського національного технічного університету.

Владислав Колоколов, студент медичного фахового коледжу імені Мухіна;

та Юлія Долина, студентка Кропивницького будівельного фахового коледжу. Її свідоцтво отримала мама – Світлана Олександрівна.

Усі новини

Писанка – символ життя
П'ятниця, 3 травня 2024 14:28