КП «Електротранс» у Кропивницькому знизив вартість проїзних квитків тривалого користування

Середа, 24 січня 2018 09:01

У Кропивницькому знизилася вартість проїздних квитків у міському пасажирському транспорті комунального підприємства «Електротранс». Відповідне рішення прийняв виконавчий комітет міської ради 23 січня.

Відповідно до прийнятого рішення, проїзний квиток тривалого користування для службових поїздок робітників підприємств установ та організацій за безготівковим рахунком коштуватиме 150 гривень для тролейбуса, 220 гривень – для автобусів та 350 гривень – комбінованого типу: тролейбус/автобус.

Громадяни міста матимуть можливість впродовж місяця користуватися тролейбусом за 140 гривень, автобусом – за 190 гривень і обома видами транспорту – за 300 гривень.

Студентам місячний проїзний квиток у електротранспорті обійдеться у 80 гривень, на автобусних маршрутах – 100 гривень та комбінований – 150 гривень.

Найбільше зекономлять школярі: для них єдиний квиток у тролейбусі коштуватиме 60 гривень, в автобусі – 80 гривень, автобус та тролейбус – 130 гривень.

За інформацією начальника управління розвитку транспорту та зв’язку міської ради Олександра Вергуна, КП «Електротранс» вже замовило виготовлення нових проїзних квитків. У продаж вони мають надійти до кінця січня, а придбати їх можна буде у кондукторів тролейбусів та автобусів.

Усі новини