Комунальники Кропивницького приступили до весняних робіт на дорогах і у зелених зонах міста

Четвер, 5 березня 2020 17:15

Комунальники Кропивницького  не гають погожих весняних днів і активно  прибирають місто від бруду та пилу, а також  приводять до ладу проїжджу частину міських доріг – ліквідовують  ямковість.

Чимало роботи спланували для себе  фахівці КП «Благоустрій». Працівники підприємства впродовж двох днів поспіль піднімають крони дерев та вивозять обрізане гілля по вулиці Степняка Кравчинського, проводять обрізку дерев по вулиці Васнєцова, Дружби народів, видаляють насіннєву поросль на Фортечних валах. Крім того, робітники встановили захисну сітку від птахів на клумбах площі Героїв Майдану, займаються прополюванням квітів.

Значний обсяг весняних робіт виконують і спеціалісти КП «Універсал 2005». Збір  сміття проводиться по вулицях Академіка Тамма, Героїв України, Пацаєва, Коваленка, Попова, Генерала Жадова,  Шосейній, на проспекті Університетському та біля озера Копань. що на Ковалівці. Дорожні змети комунальники усувають за допомогою машини Scandia по вулицях Тельнова,  Левицького та  на проспекті Університетському.

Цими днями триває прибирання перехресть та заїзних “кишень” на зупинках по вулицях Тельнова, Вокзальній, Родимцева та на   Криворізькому в'їзді.

Працівники КП «Універсал 2005» здійснюють грейдерування дорожнього покриття за затвердженим графіком по вулицях Солдатській, Інтернаціональній, Глибка, Чернишевського.

Ямковий ремонт  доріг виконується  по вулиці Виставковій, вулицю Ушакова ремонтують за допомогою холодної бітумномінеральної суміші.

Усі новини