"Код української нації: погляд у майбутнє": STEAM-проєкт у Кропивницькому ліцеї "Науковий"

Четвер, 28 березня 2024 17:26

Сучасна освіта зробила кроки вперед, створивши умови для всебічного розвитку різних галузей знань. А STEM-освіта стала одним з найважливих інструментів, які допомагають дітям розвиватися, здобувати нові знання та вміння, а також підготуватися до самостійного життя.

- Сьогодні важко уявити освітній процес без впровадження проєктної діяльності, цифрових технологій, проблемного навчання, - відзначила директорка Кропивницького ліцею «Науковий» Наталя Чередніченко. - STEAM-освіта стала частиною життя нашого ліцею, проєктом, який реалізується з метою розвитку професійної компетентності педагогічних працівників.

Щороку загальноліцейний STEAM-проєкт об’єднує зусилля педагогів, учнів, батьків для спільної реалізації найкреативніших ідей. Тема STEAM-проєкту 2024 "Код української нації: погляд у майбутнє".

27 березня в ліцеї «Науковий»  відбулося грандіозне дійство, під час якого кожен ліцеїст  мав можливість поринути у світ української самобутності. На творчих локаціях гості свята ставали учасниками цікавих експериментів, вражаючих майстер-класів, тематичних подорожей та наукових досліджень.

- Поняття "Код нації" у кожного своє, але незмінною є віра кожного з нас в Україну, в її Перемогу, - наголосила Наталя Чередніченко. - Пишаємося тим, що ми - українці! Любимо свою країну! Працюємо задля її майбутнього!

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13