Керівники всіх депутатських фракцій і груп міської ради Кропивницького висловилися за недопущення припинення поділу класів на групи у школах міста

Понеділок, 4 червня 2018 17:16

Керівники депутатських фракцій та груп міської ради Кропивницького порушили надважливе для громади міста питання належного фінансування закладів освіти. Як повідомив під час апаратної наради сьогодні, 04 червня, секретар міської ради Андрій Табалов, на попередній погоджувальній раді йшлося про розгляд можливості недопущення припинення поділу класів на групи при вивченні окремих предметів у 2018-2019 навчальному році.

- Керівники усіх фракцій були одностайними у розумінні того, що ліквідація груп у класах негативно позначиться на якості освіти для учнів, - відзначив Андрій Табалов. - Позиція депутатського корпусу однозначна – не можна допустити припинення поділу класів в навчальних закладах.

Андрій Табалов передав міському голові Андрію Райковичу напрацьовані пропозиції щодо розв’язання цієї складної проблеми, підготовки необхідних проектів рішень, проведення фінансових розрахунків з метою винайдення коштів в міському бюджеті для фінансування всіх незабезпечених державною освітньою субвенцією витрат.

Усі новини