Італійська компанія може підтримати реалізацію у Кропивницькому проєкту реконструкції дитячої міської лікарні

Понеділок, 15 липня 2024 18:37

Під час Міжнародної конференції з питань відновлення України (URC2024), яка тривала 11 та 12 червня 2024 року в Берліні, делегація Кропивницького встановила зв’язки із потенційними  міжнародними партнерами з реалізації актуальних для громади обласного центру проєктів.

У п’ятницю,  12 липня, у Кропивницькій міській раді відбулася онлайн зустріч з представниками італійської компанії "3TI PROGETTI".

3TI PROGETTI є найбільшою італійською незалежною інжиніринговою компанією, яка входить до ТОП-225 МІЖНАРОДНИХ ДИЗАЙНЕРСЬКИХ ФІРМ ENR.

За більш ніж 25 річний досвід роботи компанія  втілила у життя понад 2500 проектів по всьому світу, в тому числі і в галузі охорони здоров’я.

Предметом зацікавленості компанії став проєкт "Реконструкція будівлі КНП "Дитяча міська лікарня" Кропивницької міської ради", вул. Шевченка, 36, м. Кропивницький".

Під час зустрічі, учасниками якої стали заступник міського голови Олександр Мосін і керівники виконавчих органів міської ради Оксана Макарук, Сергій Білокінь, Ніна Рахуба та Тетяна Ломова, кропивничани подякували представникам італійської компанії  за їхню небайдужість до подій, що відбуваються в Україні  та бажання застосувати свій досвід у підтримці проєктів з відновлення соціальних об’єктів в Україні і безпосередньо в Кропивницькому.

Під час зустрічі обговорювались питання можливого формату допомоги зі сторони італійських партнерів для реалізації проекту реконструкції дитячої міської лікарні. Перемовини тривають.

Усі новини