Ігри нескорених: кропивницька молодь гартує патріотичний дух у спортивних змаганнях

Понеділок, 30 вересня 2024 17:18

Сім груп студентів Кропивницького інженерного фахового коледжу Центральноукраїнського національного технічного університету та збірної команди КЗ "Академічна гімназія "ДЮЦ "Сузір’я" Кропивницької міської ради" взяли участь у  другому етапі спортивно-патріотичних змагань "Ігри нескорених", що відбувся за підтримки управління молоді та спорту Кропивницької міської ради.

Програма змагань складалася із шести етапів: біг на 100 метрів, стрибки у довжину з місця, долання смуги перешкод, перетягування канату, естафетний біг 4х100 метрів та стрільба із пневматичної гвинтівки.

- "Ігри  нескорених" - це змагання, які позитивно впливають на формування актуальних у наш час якостей, таких як згуртованість, наполегливість, дисциплінованість, спритність, витривалість та впевненість. Процес участі у подібних заходах розкриває у молоді дух згуртованості та вчить не зупинятися на досягнутому, - говорить студент групи А24 Кропивницького інженерного фахового коледжу Центральноукраїнського національного технічного університету Микита Сардевський.

Турнір мав на меті формування загального патріотичного світогляду молоді: окрім спортивного напрямку виховання необхідна увага спрямована на національно-патріотичну атмосферу активного дозвілля.

Усі новини