Громадська рада Кропивницького виступає за патріотичне виховання молоді

Середа, 6 червня 2018 22:26

Сьогодні, 06 квітня, відбулася зустріч міського голови Андрія Райковича та секретаря міської ради Андрія Табалова із членами правління Громадської ради при Виконавчому комітеті Міської ради міста Кропивницького.

Міський голова окреслив своє бачення і принципи співпраці міської влади, її виконавчих органів із громадськістю, ролі Громадської ради у налагодженні конструктивного діалогу і прийнятті виважених і зрозумілих громаді рішень міської ради.

Голова Громадської ради Леонід Лузан поінформував керівництво міста про роботу Громадської ради за період з часу обрання нового складу від 12 квітня 2018 року.

Член правління Ганна Колєва розповіла про потреби створення міського центру психологічної допомоги ветеранам АТО, а також створення музею АТО під відкритим небом. У свою чергу, член Громадської ради Микола Барабуля, говорячи про необхідність патріотичного виховання молоді, запропонував повернутися до ідеї створення козацького зимівника, на території якого проводити тренінги та свята у козацькій традиції.

Учасники зустрічі продемонстрували взаємне бажання конструктивно співпрацювати на благо територіальної громади міста.

Усі новини