Головна увага комунальників у Кропивницькому буде зосереджена на організації безпечного пересування пішоходів і транспорту

Понеділок, 20 лютого 2017 12:27

Погодні умови у Кропивницькому залишаються складними як для пішоходів, так і водіїв транспорту. На це звернув увагу секретар міської ради Андрій Табалов під час апаратної наради сьогодні, 20 лютого.

Перепади температур, коли вночі ще морози, а вдень вже відлига є сприятливими для утворення ожеледиці на території обласного центру. Це створює особливу небезбеку, у першу чергу для пішоходів.

- Тому всі зусилля комунальних служб сьогодні – на організацію безпечного руху і пішоходів і транспорту, - наголосив Андрій Табалов. - Ми повинні максимально убезпечити людей від травм. Комунальники мають активно посипати протиожеледною сумішшю і проїжджу частину і пішохідні зони. Прошу ЖЕО теж звернути увагу не лише на внутрішні території між будинками, а й на переходи, тротуари, зупинки.

Секретар міської ради також звернув увагу керівників комунальних підприємств на напружену ситуацію в енергетичному секторі країни, тож всі відповідні служби мають провести передбачені в таких випадках заходи і створити необхідні запаси матеріалів.

- Наша територія не в зоні особливого ризику, - підкреслив Андрій Табалов. - Але регіони енергетичної системи країни міцно пов’язані між собою, тому і нам необхідно бути завжди готовими до можливих відключень електроенергії.

Усі новини