Фракція «Наш край» у міській раді Кропивницького запропонувала громаді ініціювати відкликання депутата за народною ініціативою

Понеділок, 4 вересня 2017 18:00

Конфлікт між депутатом міської ради Володимиром Смірновим і міським головою Андрієм Райковичем отримав продовження у дискусії в сесійній залі міської ради Кропивницького.

Сьогодні, 4 вересня, під час п’ятого засідання дев’ятої сесії міської Володимир Смірнов назвав порушення кримінальної справи проти нього «за начебто побиття посадової особи» політичною репресією.

- І це політичні репресії часів Януковича. І якщо так продовжиться - наступними кроками будуть заходи фізичної дії до політичних опонентів, - заявив Володимир Смірнов.

У свою чергу, депутат Олег Краснокутський оприлюднив заяву політичної фракції «Наш край». У заяві говориться про цілеспрямовану провокацію конфліктної ситуації з боку Володимира Смірнова в кабінеті міського голови.

- Виходячи з кабінету пан Смірнов вдарив міського голову головою в обличчя. У Володимира Олександровича банально не витримали нерви чи він хотів спровокувати міського голову? – зробив припущення Олег Краснокутський. - Відповідь на ці питання має дати слідство. Ми, як депутати міської ради вважаємо, що поведінка Володимира Смірнова є ганебною та знаходиться поза межами депутатської та людської гідності.

Депутати від фракції «Наш край» також звернулися до правоохоронних органів з проханням провести швидке та об’єктивне розслідування подій, що відбулися у міській раді 01 серпня. Колеги по Володимира Смірнова також вважають, що він має принести вибачення територіальній громаді та міському голові за порушення норм депутатської етики. А члени територіальної громади можуть розглянути питання доцільності перебування Володимира Смірнова у статусі депутата міськогої ради шляхом ініціювання процедури відкликання за народною ініціативою.

Усі новини