Добра справа перемагає: кропивничани продовжують отримувати благодійну допомогу

Вівторок, 14 квітня 2020 16:45

Мешканці Кропивницького, які опинилися у складних життєвих обставинах, від початку місяця почали отримувати благодійну допомогу. Це стало можливим в результаті реалізації спільного проєкту Міністерства соціальної політики України та мережі магазинів АТБ. 
У Кропивницькому важливу соціальну ініціативу допомагають реалізовувати силами управління соціальної підтримки населення міської ради, та управлінь соцзахисту Подільської і Фортечної в місті рад, транспортні засоби для доставки вантажу виділив ТДВ «М’ясокомбінат «Ятрань».
Продуктові набори, за інформацією начальниці управління соціальної підтримки населення Юлії Вовк, надають одиноким особам, що мають вік понад 80 років, громадянам похилого віку, які потребують догляду, та особам з інвалідністю.
Допомогу привозять до помешкань кропивничан та вручають особисто в руки,  розповів голова Фортечної районної в місті Кропивницькому ради Олександр Кришко. На території цієї ради благодійну допомогу отримали вже 1365 людей. На території Подільської – 2 700 осіб.

- Люди по різному реагують на ці пакунки, здебільшого дякують. Але є й такі випадки, коли відмовляються від них на користь інших, більш нужденних, - розповів Олександр Кришко.

Допомогу продовжать розвозити і далі. Всього у Кропивницькому її отримають понад 8 тисяч містян.

Усі новини