До Всесвітнього дня прибирання молодь Кропивницького навела лад на Козачому острові

П'ятниця, 27 вересня 2024 16:38

З приходом осені опале листя поступово вкриває вулиці та парки Кропивницького, а вітряна погода розносить його зеленими зонами відпочинку.  Усе це - не проблема якщо знаєш, що молодь обласного центру завжди готова підтримати комунальні служби у шляхетній справі очищення території   рідного міста і підтримання належного порядку.

Із 2024 року Всесвітній день прибирання оголошено офіційним Днем ООН, який відзначається щорічно усім світом 20 вересня, і Кропивницький - не виняток. У четвер, 26 вересня, управління молоді та спорту Кропивницької міської ради разом із педагогами-організаторами комунального закладу «Об’єднання дитячо-юнацьких клубів за місцем проживання» та студентами закладів фахової передвищої освіти вирішили зробити одну із улюблених зон відпочинку міста -  парк «Козачій острів» охайнішим та ошатнішим. Учасники розділилися на команди: одні фарбували дитячий майданчик у синьо-жовті кольори, інші - прибирали сміття на тротуарах, стежках та алеях. На прохання управління молоді та спорту до спільної корисної справи долучилося головне управління ЖКГ та КП «Благоустрій». Резкультат - полагоджена дитяча гірка та інші атракціони для дитячих забав.

Тепер, коли парк засяяв чистотою, тут з’явилося більше спортсменів, батьків з немовлятами та просто громадян які залюбки вийдуть подихати свіжим повітрям  вересневим теплим ранком.

Дякуємо усім учасникам заходу за турботу та любов до рідного міста, переконані, що там, де прибрано і гарно, ні у кого не підніметься рука щось зламати чи насмітити.

Усі новини