Дітям 101-го мікрорайону у Кропивницькому є де цікаво і пізнавально проводити своє дозвілля

Середа, 17 жовтня 2018 13:04

Цікаво і змістовно проводять своє позашкільне дозвілля діти та підлітки зі 101-го мікрорайону у Кропивницькому.

В дитячо-юнацькому клубі «Скіф» комунального закладу «Об’єднання дитячо-юнацьких клубів за місцем проживання» міської ради Кропивницького», бібліотеці-філії №18, що розташовані у віддаленому мікрорайоні обласного центру, завжди можна знайти собі цікаву справу.

Педагог-організатор ДЮКу «Скіф» Юлія Мизь за постійної підтримки депутата міської ради Миколи Бєжана постійно пропонує своїм вихованцям різнотематичні інформаційно-пізнавальні, спортивно-ігрові, навчально-виховні заходи.

Так, до дня захисника України, Дня українського козацтва та свята Покрови Пресвятої Богородиці діти взяли участь у квесті «У пошуках карти Запорізької Січі», який проходив у бібліотеці-філії № 18. У сповненому пригодами конкурсі мірялися силами п’ять команд, але перемогу у квесті святкували саме юні «скіфівці».

Козацьке свято знайшло своє продовження і у самому клубі: діти виконували різноманітні завдання, танцювали гопак, перетягували канат, відповідали на запитання, дізнавалися з чого варять справжній куліш.

Багато часу у клубі відводиться естетичному вихованню. Так, нещодавно для вихованців ДЮКу провели художньо-естетичну годину «Історичні глибини українського живопису». На зустріч із вихованцями запросили художницю-аматорку Галину Суржок, яка працює у бібліотеці-філії № 18. Вона провела для дітей майстер - клас з петриківського розпису: діти навчалися малювати калину.

Усі новини