День захисника України у Кропивницькому відзначили на високому рівні

Понеділок, 22 жовтня 2018 14:58

Заходи з відзначення Дня захисника України були організовані і проведені у Кропивницькому на високому рівні. Це відзначив міський голова Андрій Райкович під час апаратної наради сьогодні, 22 жовтня.

Очільник міста подякував керівникам і працівникам усіх виконавчих органів міської ради та комунальних служб, хто долучився до  організації свята.

Управління соціального захисту населення, відділ культури та туризму, освітяни, вихованці музичних шкіл, професійний духовий оркестр, комунальні підприємства Кропивницького - кожен за своїм напрямком зуміли створити урочисте, високодуховне свято, як підтвердження, що місто, громада ніколи не забудуть жодного героя-захисника.

 - Вони віддають свої життя за нашу незалежну державу. Це-найдорожча ціна, бо свобода і незалежність просто так не здобуваються, – наголосив міський голова. - Тому, я щиро вдячний керівникам виконавчих органів за якісну підготовку заходів до Дня захисника України.

Разом із тим, Андрій Райкович нагадав щодо прохань родин загиблих про облаштування доріжок на Меморіалі почесних воїнських поховань Рівнянського цвинтаря. Міський голова доручив своєму заступнику Олександру Мосіну відпрацювати формат, через яку програму в ЖКГ можна виконати цю роботу,  а начальнику управління соціального захисту Юлії Вовк - організувати зустріч із родичами всіх загиблих, щоб кожного вислухати і врахувати їхні побажання.

Усі новини