День міста у Кропивницькому розпочнеться у мікрорайонах зі свята вулиць

Вівторок, 5 вересня 2017 17:41

Святкова програма у Кропивницькому на День міста обіцяє бути цікавою і різноманітною. Про заходи, які зможуть відвідати кропивничани і гості міста на день його народження йшла мова на прес-конференції у міській раді, яку провели керуючий справами виконкому Альвіна Бондаренко і радник міського голови Євгенія Шустер.

Святкування у Кропивницькому розпочнеться задовго до офіційної дати заснування міста. Стартує воно у мікрорайонах із традиційного відзначення Дня вулиць обласного центру.

- В процесі підготовки заходів відзначення 263 – ої річниці заснування нашого міста ми звернулися до депутатського корпусу, громадських організацій з проханням долучитися до організаційної роботи, - відзначила Альвіна Бондаренко. – На наше прохання відгукнулася фракція «Рідне місто» і депутат Вадим Дрига. Ми їм щиро вдячні. Адже головне наше завдання – зробити свято видовищним і масовим було б неможливим без організації заходів у мікрорайонах. Не всі люди мають змогу вибратися до центру міста.

Так, 07 вересня о 18.00 свято вулиці відзначатимуть мешканці Новгородської в рамках програми «Рідне місто» - рідним людям». Естафету від жителів Великої Балки 08 вересня об 11.00 підхоплять на Арнаутово, а о 18.00 - на Завадівці: святкуватимуть День вулиць Мотокросної та Микитенка. На Катранівці 09 вересня буде святково на вулиці Тульській, а 10 вересня - на Кущівці по вулиці Хабаровській. Свято вулиць розпочнеться тут о 17.00.

Усі новини