Бюджет Кропивницького виконується з темпом зростання

Середа, 26 квітня 2023 16:42

Сьогодні, 26 квітня, у Кропивницькій міській раді під головуванням заступника міського голови Олександра Вергуна відбулося засідання комісії з питань забезпечення своєчасності та повноти сплати податків і зборів.

- Дякуючи Збройним силам України ми нині маємо можливість жити і працювати в нашому місті. У штатному режимі функціонують медична, освітня, соціальна, житлово-комунальна сфери. Окрім цього, надається суттєва допомога ЗСУ і територіям, які найбільше постраждали від російської агресії. Зауважу, що все це працює лише за умови своєчасного надходження до місцевого бюджету фінансів, суттєвою складовою у структурі яких є сплата суб’єктами господарювання податків, - сказав Олександр Вергун.

Предметом розгляду на засіданні стало питання надходження місцевих податків і зборів до бюджету громади за січень-березень 2023 року. Як повідомила начальниця фінансового управління Любов Бочкова, за вказаний період бюджет виконано з темпом зростання.

Також члени комісії заслухали 6 суб’єктів господарювання, які допустили податкову заборгованість по орендній платі за землю.

В процесі підготовки до засідання один суб’єкт господарювання частково зменшив борг та гарантував, що до кінця травня нинішнього року повністю погасить заборгованість.

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13