Бур’яни, будівельне сміття і непотріб: Результат перевірки санітарного стану вулиць Кропивницького — протоколи про адмінпорушення

П'ятниця, 19 липня 2024 11:54

Інспектори інспекції з благоустрою Кропивницької міської ради провели рейд із перевірки благоустрою міста, у ході якого обстежили санітарний стан міських вулиць.

Зокрема перевірили дотримання Правил благоустрою на вулицях Леоніда Каденюка, Героїв України, Руслана Слободянюка, Степняка-Кравчинського, Кільцевої, Вокзальної, Степана Чобану, Євгена Тельнова, Сугокліївської, Микитенка, Великої Перспективної, Кропивницького та проспекту Європейського.

- Найчастіші порушення на цих вулицях, які фіксували інспектори - бур’яни, складування будівельних матеріалів, сміття, обрізане гілля і непотріб. Нагадую, що Правил благоустрою повинні дотримуватися усі, і містяни, і юридичні особи. Не треба чекати, поки хтось прийде на вашу вулицю і прибере сміття чи покосить бур’яни, адже це не тільки обличчя нашого міста, а й обличчя тих власників, за якими закріплені прибудинкові ділянки, - наголошує начальник інспекції з благоустрою Олександр Брюховецький.

Під час рейду за виявлені порушення Правил благоустрою території міста інспектори склали чотири протоколи про адміністративне правопорушення за дії, передбачені статтею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення, видали 10 попереджень щодо усунення недоліків санітарного стану.

Усі новини