Боротьба із ожеледдю та бурулями у Кропивницькому перебуває під постійним контролем спеціалізованої інспекції

Вівторок, 24 січня 2017 18:29

Сьогодні, 24 січня, інспектори міської спецінспекція та працівники комунального підприємства “Благоустрій” організували роботи з ліквідації небезпечних для життя і здоров’я пішоходів бурульок, що звисали з даху будинку на одній із центральних вулиць міста. До роботи з ліквідації долучились також патронатна служба міського голови та патрульна поліція.

Усі без винятку суб'єкти господарювання у Кропивницькому повинні утримувати прилеглі території у належному санітарному стані. На цьому постійно наголушує начальник спецінспекції Андрій Максюта, інспектори спеціалізованої інспекції здійснюють регулярні рейди містом.

Занепокоєння у інспекторів викликали небезпечні бурулі, які звисали з даху будинку по вулиці Велика Перспективна, 37/16 безпосередньо над тротуаром зі жвавим пішохідним рухом. На вимогу начальника спецінспекції працівники КП “Благоустрій” очистили дах і тротуар від ожеледі.

Всього за сьогоднішній день інспектори виписали порушникам 10 протоколів і винесли 45 попереджень суб'єктам господарювання, які знаходяться переважно у центральній частині міста. Андрій Максюта особисто провів з порушниками бесіди щодо утримання в належному санітарному стані прилеглих територій, а на найбільш нерадивих господарів склав 19 попереджень.

Соціально відповідальними керівник спецінспекції назвав колективи ТЦ "Depo't", ТЦ "Манхетен, магазинів "Максідом", "Вересень",супермаркету "Копілка", аптеки "Інкопмарк-медсервіс". Вони оперативно відгукнулися на заклик міської влади очистити від снігу і льоду території перед закладами. А ось керівництво "Укрпошти", магазинів "Оutlet MOD", "Укрзолото", "Екомаркет" не поспішають реагувати, відзначив Андрій Максюта.

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13