Андрій Табалов: звітність влади забезпечує прозорість її діяльності і відповідальність перед громадою

Четвер, 7 вересня 2017 13:10

Важливою складовою гармонійного розвитку міста є надійний, ефективний і постійний зв’язок громади  з міською владою. У цьому переконаний секретар міської ради Андрій Табалов.

Належна поінформованість громадян про напрямки та конкретні дії органів місцевого самоврядування зберігає свою актуальність, як один з механізмів доступу до влади та контролю за якістю послуг на місцевому рівні. Розвиток форм комунікації має забезпечити шляхи розширення участі громади в місцевих процесах та сприятиме відкритості і підзвітності влади, зростанню рівня довіри з боку населення.

- Міська влада Кропивницького обов’язково звітуватиме перед своєю громадою, - запевнив Андрій Табалов у своєму інтерв’ю он-лайн виданню «Рідний край». – При чому звітність буде забезпечена на всіх рівнях. Звітуватиме кожне управління, кожен заступник міського голови, голови постійних депутатських комісій. Крім цього, я підніматиму питання про звітування депутатів перед своїми виборцями. Усі мають прозвітувати у четвертому кварталі 2017 року. Це нормальна практика, що підтверджує прозорість роботи і вимагає постійної відповідальності і від міської ради, і від депутатів.

Усі новини