Андрій Максюта: незаконному будівництву – не місце на території Кропивницького

Середа, 28 березня 2018 13:50

Спеціaлізовaна  інспекція Кропивницького продовжує стояти на сторожі інтересів громади і правил благоустрою території обласного центру.

Незаконне будівництво у Кропивницькому є одним з фронтів протистояння спецінспекції з порушниками благоустрою, нерадивими забудовниками у місті, які свідомо ігнорують будь-які норми і правила.

Одне з таких порушень інспектори зафіксували ще восени 2017 року, коли приватне підприємство «ЛaйнБудКір» розпочало відбудову після пожежі торгівельного комплексу по вулиці Попова.

Як повідомив начальник спецінспекції Андрій Максюта під час прес-конференції у міській раді, будівництво ведеться не тільки з перевищенням площі забудови, а й зоні прокладення мереж теплопостачання.

- Інспектори спецінспекції вже двічі складали протоколи про адміністративні порушення на директора і засновника підприємства, - відзначив Андрій Максюта. – Але вручити його не можуть до цього часу, при тому, що засновник – публічна особа, депутат міської ради Віталій Бєлов, а директор – його родичка.

 Начальник інспекції особисто побував на будівництві і комісійно встановив, що споруда замість 240 зайняла площу 300 квадратних метрів. Андрій Максюта особисто склав третій адмінпротокол і переконаний, що обов’язково вручить його засновнику.

Фото: https://gre4ka.info

Усі новини