Зразковий хор молодших класів "Веселка" музичної школи № 2 імені Юлія Мейтуса представив свій творчий звіт в обласному художньому музеї Кропивницького

П'ятниця, 2 червня 2017 17:09

“Мистецтву навчаються у музеї” – ці слова належать знаменитому французькому художнику Огюсту Ренуару. Очевидно, що музейна атмосфера сама по собі заохочує та сприяє до занять творчістю.

Повною мірою можуть підтвердити слова великого француза юні учасники зразкового хору молодших класів "Веселка" музичної школи № 2 ім. Ю.Мейтуса у Кропивницькому, які запросили шанувальників хорового співу на свій звітний концерт з нагоди Міжнародного дня захисту дітей до одного з кращих музейних закладів обласного центру – обласного художнього музею.

Юні хористи, попри зрозуміле хвилювання, були надзвичайно старанними і максимально точними у виконанні кожної пісні. Під час концерту звучали як уже відомі, так і нові твори з темами близькими і зрозумілими дітям: Україна, літо, казка, рідна природа, улюблена музика.

Бурхливі оплески супроводжували кожний концертний номер “Веселки”, а запальний і веселий “Святковий рок-н-рол” юним артистам довелося виконати на “біс”.

Діти почувалися пісенно піднесеними, їхні очі палали від того особливого захвату, викликаного надзвичайно теплою підтримкою глядачів. Не менш щасливими виглядали і дорослі: директор музичної школи №2 імені Ю. Мейтуса Валентина Ревенко та керівник зразкового хору молодших класів "Веселка" Олена Мєднікова, адже їхня праця, їхні уміння і старання лягли у благодатний грунт і проростили зерна таланту юних співаків.

А діти не зупиняються! Їх творче кредо - співати разом заради миру і добра! Тож хор “Веселка” запрошує кропивничан і гостей міста долучитися до міського проекту “Мистецькі вихідні” і завітати у суботу, 03 червня, о 16.00 до Ковалівського парку. Цього дня тут радуватимуть своєю творчістю юні музиканти і співаки музичних шкіл №2 та №3

Усі новини