«Зимові веселі старти» у Лелеківській гімназії Кропивницького

Вівторок, 13 лютого 2024 18:57

У  Кропивницькому учні Лелеківської гімназії стали учасниками спортивно-оздоровчих «Зимових веселих стартів».

Цікаве для школярів спортивне свято організували та провели за співпраці фахівці відділення НОК України в Кіровоградській області, управління молоді та спорту міської ради, міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та адміністрації навчального закладу.

Учнів 5-7 класів гімназії, які об’єдналися у команди – учасниці, привітав відповідальний секретар обласного відділення НОК України Микола Аношкін. Цього дня хлопчики та дівчатка мали можливість продемонструвати власну вправність у спортивних естафетах і відповісти на запитання олімпійської вікторини, що вони успішно і зробили.

У перервах між виконанням конкурсних завдань учасниці шкільного колективу з черлідингу яскравими показовими виступами продемонстрували юним спортсменам і гостям заходу високу майстерність.

По завершенні змагань команди-учасниці були нагороджені дипломами обласного відділення Національного олімпійського комітету України, а для гімназії організатори вручили спортивний інвентар і тематичну літературу.

Усі новини