Житлові питання кропивничан — в центрі уваги громадської комісії

Середа, 17 січня 2024 10:57

Чергову низку актуальних для кропивничан житлових питань розглянула громадська комісія, засідання якої відбулося під головуванням керуючої справами виконавчого комітету міської ради Світлани Балакірєвої.

Відповідно до заяви та поданих документів комісія рекомендувала виконавчому комітету взяти на облік для отримання тимчасового житла одну сім’ю вимушених переселенців. Громадянка разом із родиною переїхала до  Кропивницького з Донецької області та має підстави для включення до першочергової черги.

Також комісія погодила взяття громадян на квартирний облік  (у загальну чергу - 1 особу; у першочергову чергу - 2 особи з числа учасників бойових дій та 6 учасників бойових дій із числа внутрішньо переміщених осіб; у позачергову чергу - 1 дитину позбавлену батьківського піклування); надання ордера на жиле приміщення у гуртожитку по проспекту Університетському, буд.21;   розподіл квартир;  надання квартир; віднесення квартири до числа службових; надання службової квартири.

Крім цього, комісія розглянула заяву громадянки щодо внесення змін до її квартирної справи та звернення комунального підприємства щодо переоформлення особового рахунку на квартиру.

З усіх питань комісія прийняла відповідні рішення.

Усі новини

Чисте місто — в чистий четвер
Середа, 1 травня 2024 17:01