Житлові питання кропивничан — на контролі громадської комісії

Вівторок, 7 листопада 2023 17:35

Засідання громадської комісії з житлових питань відбулося у Кропивницькій міській раді під головуванням керуючої справами виконавчого комітету міської ради Світлани Балакірєвої сьогодні, 07 листопада.

Відповідно до заяви та поданих документів комісія рекомендувала виконавчому комітету взяти на облік для отримання тимчасового житла чотири родини вимушених переселенців: дві родини переїхали до Кропивницького з Луганської області та по одній - з Херсонської та Донецької областей. Три сім’ї мають підстави для включення до першочергової черги, одна - до загальної.

Також комісія погодила взяття громадян на квартирний облік: у загальну чергу - 1 особу, у першочергову чергу - двох учасників бойових дій, у позачергову чергу - 2 особи: дитину, позбавлену батьківського піклування, і особу з інвалідністю внаслідок війни та включення до першочергової черги двох осіб, які перебували у загальній черзі: учасника бойових дій та дружину учасника бойових дій.

Крім цього, члени  комісії погодила реєстрацію громадянки у кімнаті гуртожитку, де мешкає її син, та внесення змін до облікової справи внутрішньо переміщеної особи щодо змін у складі сім’ї.

З усіх питань комісія прийняла відповідні рішення.

Усі новини

Чисте місто — в чистий четвер
Середа, 1 травня 2024 17:01