Житлові питання кропивничан — на контролі громадської комісії міської ради

Вівторок, 17 жовтня 2023 15:49

Засідання громадської комісії з житлових питань відбулося у Кропивницькій міській раді під головуванням заступника голови комісії Володимира Фундовного сьогодні, 17 жовтня.

Відповідно до заяв та поданих документів, комісія рекомендувала виконавчому комітету взяти на облік для отримання тимчасового житла шість родин вимушених переселенців із Запорізької, Луганської та Донецької областей — три родини у першочергову чергу, три - у загальну.

Також комісія погодила взяття громадян на квартирний облік. Зокрема, у першочергову чергу - 4 особи: 1 учасник бойових дій, 3 внутрішньо переміщених особи з числа учасників бойових дій. У позачергову чергу -
одну особу з інвалідністю внаслідок війни.

Комісія також затвердила спільне рішення адміністрації і житлової комісії головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Кіровоградській області про взяття на квартирний облік за місцем роботи шість родин працівників; зняття двох родин з обліку; внесення змін до квартирної справи; виключення квартир із числа службових; віднесення квартири до числа службових; затвердження рішень про надання службових квартир.

Крім того, члени комісії розглянули заяву громадянина щодо внесення змін до квартирної справи та звернення комунальних підприємств щодо переоформлення особових рахунків на квартири двох родин.

З усіх питань комісія прийняла відповідні рішення.

 

Усі новини

Чисте місто — в чистий четвер
Середа, 1 травня 2024 17:01