Житлові питання кропивничан і вимушених переселенців - на контролі профільної громадської комісії

Вівторок, 21 березня 2023 16:56

Сьогодні, 21 березня, у Кропивницькій міській раді відбулося чергове  засідання громадської комісії з житлових питань під головуванням керуючої справами виконавчого комітету міської ради Світлани Балакірєвої.

Відповідно до заяв та поданих документів комісія розглянула та рекомендувала виконавчому комітету взяти на облік для отримання тимчасового житла три родини вимушених переселенців з Донецької області. У взятих на облік родин власне житло зруйноване та непридатне для проживання, тому люди потребують тимчасового помешкання у першочерговому порядку.

Також комісія підтримала взяття однієї багатодітної родини на квартирний облік у позачергову чергу - у складі сім'ї 6 дітей, погодила виключення 24 родин зі списку осіб, які користуються першочерговим правом одержання жилих приміщень у зв'язку із втратою пільги, надання жилих приміщень у гуртожитках, які належать до комунальної власності громади двом родинам, відповідно до черги.

Разом з тим, члени комісії розглянули та прийняли рішення щодо внесення змін до облікових справ двох родин, зокрема одній вирішено відмовити у взятті на квартирний облік, а іншій - перенести розгляд документів про переоформлення особового рахунку.

Усі новини