Житло для переселенців: Кропивницька міська рада підписала меморандум про співпрацю з Товариством Червоного Хреста України

Четвер, 16 листопада 2023 14:04

Кропивницька міська рада та громадська організація “Кіровоградська обласна організація “Товариства Червоного Хреста України” підписали меморандум про співпрацю щодо реалізації спільного будівельного проєкту з метою покращення умов проживання внутрішньо переміщених осіб. Про це повідомив начальник управління капітального будівництва Сергій Білокінь.

За словами посадовця, співпраця сторін, згідно з меморандумом, полягатиме у здійсненні комплексу робіт, пов’язаних із будівництвом у Кропивницькому житлового будинку для переселенців, які постраждали внаслідок військових дій. Утім остаточне рішення, чи це буде нове будівництво, чи виконуватиметься ремонт уже готового приміщення, приймуть після підписання угоди, якою буде визначено, яке житло створюватимуть для внутрішньо переміщених осіб.

Управління капітального будівництва вже підготувало інформацію про кілька об’єктів, пропозиції щодо яких нададуть обласній організації “Товариства Червоного Хреста України” для виконання ремонтних робіт.

 

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13