"Жінки. Мир. Безпека": коаліція Кропивниччини в роботі

П'ятниця, 13 жовтня 2023 17:06

Сьогодні, 13 жовтня, у Кропивницькій міській раді відбулась зустріч коаліції, створеної задля локалізації національного плану дії на реалізацію резолюції ради безпеки ООН 1325. "Жінки. Мир. Безпека". Цього дня зібралось понад 20 представників та представниць НУО, структурних підрозділів міської ради та ОВА, поліції, ДСНС.

Під час зустрічі вирішували організаційні питання, зокрема обрання секретаріату коаліції.

А представниця “Українського жіночого фонду” Надія Артем'єва в онлайн-форматі презентувала умови участі у грантовому конкурсі “Сприяння у виконанні обласних планів дій  для жіночих/феміністичних організацій”, що реалізуватиметься у межах проєкту «Жінки, мир, безпека: відповіді на виклики війни». 

Метою такого проєкту є покращення системи і політики впровадження порядку денного «Жінки. Мир. Безпека» в Україні задля посилення участі жінок у процесах прийняття рішень у цій сфері, а також ефективнішого реагування на виклики, з якими стикаються різні групи жінок на національному, регіональному та місцевому рівнях. 

Проєкт виконується Українським Жіночим Фондом за фінансової підтримки Уряду Об’єднаного Королівства Великої Британії та Північної Ірландії.  

Детальніше за посиланням http://uwf.org.ua/?fbclid=IwAR3kXf8RGhwuuEwjDFBSHz81XQw79v6ZOEjN2p-NniuM1f5ZRv1x6-spu0w

Усі новини

Чисте місто — в чистий четвер
Середа, 1 травня 2024 17:01